Isolergrund

Uutuus! Ruotsin terveimmät perustukset, nyt tuomme Isolergrundin Suomen markkinoille.

Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

Isolergrund on osa Byggsystem Direkt AB:ia

Isolergrund on suunnitellut, valmistanut ja asentanut tyyppihyväksyttyjä perustuksia ruotsalaisille talotoimittajille vuodesta 2006 sakka ja on Byggsystem Direkt AB:iin kuuluva tavaramerkki. Tuotantolaitos ja suunnitteluyksikkö sijaitsevat Laholmissa, Ruotsissa ja auktorisoituja perustusurakoitsijoitamme on i hela landet. Tavoitteemme on tuoda talovalmistajille ja talonomistajille merkittävää lisäarvoa tarjoamalla perustus ja taattu rakennustyö, jotka takaavat terveemmän sisäilman sekä että kaikki MRL:N – Maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset määräykset täyttyvät.

Taloasiakkaamme, jotka tarjoavat terveen asumisen perustuksista alkaen

Yhdessä RISE:n (aiemmin SP, Sveriges Tekniska Provningsanstalt AB), kanssa olemme kehittäneet Isolergrund ja siten varmistaneet kaiken suunnittelusta materiaaleihin ja toteutukseen. Nykyään Isolergrund on Ruotsin ainoa tyyppihyväksytty perustus, KIWA:n toteuttamana, jonka täydellinen dokumentaatio osoittaa, että kaikkia MRL:n – Maankäyttö- ja rakennuslain mukaisia rakennusmääräyksiä noudatetaan. Sen lisäksi annamme jokaiselle talonomistajalle 20 vuoden perustustakuun. Isolergrund löytyy tänä päivänä 2500 vasta rakennetun talon alta eri puolella maata. Talotoimittajat, jotka tänä päivänä käyttävät Isolergrund ovat muun muassa Smålandsvillan, Hjältevadshus, Plusshus, Moelven ja Villa Vida.


Puhelinnumero: +46 430 149 90. Sähköposti: info@isolergrund.fi
Pääkonttori Ruotsi: Byggsystem Direkt AB, Box 127, SE-312 22, Laholm.


 

ISOLERGRUND® – Perustukset. jotka täyttävät Maankäyttö- ja rakennuslain määräykset (MRL) – Täydellinen lakisääteinen dokumentaatio talonomistajille, kosteudenhallintasuunnitelma ja rakennuslupaprosessi

  • Tyyppihyväksynnän toteuttanut KIWA, akkreditoitu sertifiointiyritys

  • RISE:n testaama. Täyttää MRL:n rakennusmääräykset – Kolmansien osapuolten tekemät jatkuvat tarkastukset

  • Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

  • Auktorisoidut perustusyritykset noudattavat yksityiskohtaisesti määriteltyä rakennusmenetelmää

  • Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

  • Yhteistyökumppani Lundin teknisen korkeakoulun Fuktcentrum