Isolergrund

Isolergrundin lämpötila laskee harvoin alle +10 asteen talvella

Isolergrund muodostaa talon alle kuivan ja lämpimän ympäristön

Isolergrund tukee talon alhaista energiankulutusta

Tyyppihyväksytty Isolergrund on eristetty ja tiivis lämmin peruste, jossa ei ole kylmäsiltoja maahan. Talon alla oleva lämmin ja kuiva ympäristö tukee talon alhaista energiankulutusta.
Perustuksen lämpötila laskee harvoin alle +10 Celsius-asteen talvella, minkä vuoksi lämpöjärjestelmän ei tarvitse työskennellä yhtä kovasti ja se huolehtii ulkoilman lämpötilavaihteluista.

Valitse talotoimittaja, jonka perustus on testattu ja tyyppihyväksytty

Tämän päivän uusissa taloissa käytetään erilaisia perustuksia ja ne voivat vaikuttaa talon energiankulutukseen. Taloissa, jotka rakennetaan maanvaraisella alapohjalla, lattialämmitys valetaan 20 tonnin betonikilon sisään ja sen lämmönjohtokyky on matala. On myös talotoimittajia, jotka käyttävät tuulettuvia ryömintätiloja, joita ei ole hyväksytty ja jotka seuraavat ulkolämpötiloja. Alapohjassa oleva kosteudenpostaja voi viitata riskirakenteeseen, joka lisäksi kuluttaa energiaa ja joka on kuukausittainen kustannus. On tärkeä tietää, että alapohjan kosteudenpoistajan on oltava kiinteä asennus, jonka tulee näkyä talon energiaselvityksessä.

ISOLERGRUND® – Perustukset. jotka täyttävät Maankäyttö- ja rakennuslain määräykset (MRL) – Täydellinen lakisääteinen dokumentaatio talonomistajille, kosteudenhallintasuunnitelma ja rakennuslupaprosessi

  • Tyyppihyväksynnän toteuttanut KIWA, akkreditoitu sertifiointiyritys

  • RISE:n testaama. Täyttää MRL:n rakennusmääräykset – Kolmansien osapuolten tekemät jatkuvat tarkastukset

  • Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

  • Auktorisoidut perustusyritykset noudattavat yksityiskohtaisesti määriteltyä rakennusmenetelmää

  • Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

  • Yhteistyökumppani Lundin teknisen korkeakoulun Fuktcentrum