Isolergrund

Jokaiselle Isolergrundille tehdään painekoe perustuksen tiiveyden varmistamiseksi

Painekoe- ja omavalvontapöytäkirjat rakennussuunnitelmiin

Jokainen Isolergrund rakennetaan laatuvarmistetun rakennusmenetelmän mukaisesti

Isolergrund on tyyppihyväksytty ja Kiwa:n sertifioima. Se tarkoittaa, että testatut komponentit ja asennusmenetelmät eivät saa poiketa kirjatuista ohjeista. Asennus tapahtuu aina valtuutetun perustusyrityksen omavalvonnalla joka puolella maata. Tyyppihyväksyntä tarkoittaa myös, että Kiwa toteuttaa niin kutsutut kolmannen osapuolen tarkastukset, jotta varmistetaan että yksikään ketjun lenkki ei ole heikko sekä että Isolergrund on asennettu oikealla tavalla.

Jokaiseen perustukseen tehdään tiiveysmittaus ja alapohjaan asennetaan tyyppikyltti

Kun talo on asennettu ja ilmanvaihto aktivoitu, perustuksen tiiveys mitataan sen tiiviyden varmistamiseksi, (MRL, rakennusmääräykset). Alapohjassa oleva puhallin asetetaan siten, että se 2 Pa erotuksella estää imun asuintilojen ilmanvaihdosta. Se aikaansaa talon ilmavirran kääntymisen alaspäin, mikä merkitsee, että epäpuhdasta ilmaa tai radonia ei pääse asuintiloihin.
Kun talo on paikoillaan, luovutetaan valmiit asiakirjat tiiveysmittaus mukaan lukien vastaavan työnjohtajan kosteudenhallintaseurantaa varten, tyyppikyltti asennetaan alapohjaan ja talon omistajana saat 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille.

ISOLERGRUND® – Perustukset. jotka täyttävät Maankäyttö- ja rakennuslain määräykset (MRL) – Täydellinen lakisääteinen dokumentaatio talonomistajille, kosteudenhallintasuunnitelma ja rakennuslupaprosessi

  • Tyyppihyväksynnän toteuttanut KIWA, akkreditoitu sertifiointiyritys

  • RISE:n testaama. Täyttää MRL:n rakennusmääräykset – Kolmansien osapuolten tekemät jatkuvat tarkastukset

  • Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

  • Auktorisoidut perustusyritykset noudattavat yksityiskohtaisesti määriteltyä rakennusmenetelmää

  • Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

  • Yhteistyökumppani Lundin teknisen korkeakoulun Fuktcentrum