Isolergrund

Esteetön pääsy talon alle LVI-tekniikan huoltoa ja asennusta varten

Esteetön pääsy talon alle LVI-tekniikan huoltoa ja asennusta varten

Isolergrundissa on se etu, että pääset koko talon alle perustuksen tarkastusluukun kautta, johon pääset talon ulkopuolelta. Talon alla olevat tila on noin 60 cm ja ulotut siitä koko välipohjan alareunaan. Monille on itsestään selvää valita talotoimittaja, jonka talossa on esteetön pääsy talon alle, mutta moni saa sen oivalluksen siinä yhteydessä, kun on aika huoltaa tai tehdä muutoksia LVI-tekniikkaan, rakentaa keittiösaareke, vetää uusia sähköliitoksia, verkkoja tai asentaa poistoilma uuteen kamiinaan.

Talo, jossa on valettu lattialaatta, vaatii toimenpiteitä itse taloon, jotta päästään käsiksi LVI-tekniikkaan ja lattialämmitykseen

Talo, joka on rakennettu perustustyypillä maanvarainen alapohja, jossa LVI on valettu suoraan maapohjan päällä olevaan betonilaattaan. Huollon tai asennuksen yhteydessä joutuu nostamaan betonin talon sisältä päästäkseen käsiksi tekniikkaan. Jos tiivisteisiin ja saumakohtiin tulee vuotoja, vesi tunkeutuu talon sisälle ja voi aiheuttaa kalliita vahinkoja.

Maanvarainen alapohja on riskirakenne – Isolergrund antaa esteettömän pääsyn

Jos vertaat esimerkiksi taloon, joka on rakennettu vanhemmalla maanvaraisen alapohjan rakenteella, jossa joudut avaamaan lattian päästäksesi tekemään toimenpiteitä, ja pahimmassa tapauksessa nostamaan betonin, niin juuri silloin olet kyllä kiitollinen Isolergrundista.

ISOLERGRUND® – Perustukset. jotka täyttävät Maankäyttö- ja rakennuslain määräykset (MRL) – Täydellinen lakisääteinen dokumentaatio talonomistajille, kosteudenhallintasuunnitelma ja rakennuslupaprosessi

  • Tyyppihyväksynnän toteuttanut KIWA, akkreditoitu sertifiointiyritys

  • RISE:n testaama. Täyttää MRL:n rakennusmääräykset – Kolmansien osapuolten tekemät jatkuvat tarkastukset

  • Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

  • Auktorisoidut perustusyritykset noudattavat yksityiskohtaisesti määriteltyä rakennusmenetelmää

  • Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

  • Yhteistyökumppani Lundin teknisen korkeakoulun Fuktcentrum