Isolergrund

Jokainen yksityiskohta Isolergrundissa asennetaan täsmälleen samalla tavalla joka kerta

Se on vaaatimus Isolergrundin tyyppihyväksynnälle

Isolergrundilla on valtuutettuja perustusyrityksiä koko maassa

Kaikki tyyppihyväksyttyä Isolergrundia rakentavat perustusyritykset ovat valtuutettuja ja heidät on koulutettu. Tyyppihyväksyntä tarkoittaa, että jokainen perustus asennetaan laatuvarmistetulla menetelmällä, joka kattaa myös kaikki komponentit ja rakennusvaiheet. Perustusyritys tekee omavalvontaa rakentamisen aikana, ja kun talo on paikoillaan, tehdään perustukseen painekoe rakennelman tiiviyden varmistamiseksi. Kaikki asiakirjat liitetään rakennussuunnitelmiin ja ne ovat vastaavan työnjohtajan saatavilla, ja kosteudenhallintaseurantaa ja rakennuslupaprosessia varten.

Valitse kokonaisurakka tai erilliset sopimukset

Smålandsvillan sisällyttää Isolergrundin yrityksen kokonaisurakkaan. Se tarkoittaa, että talo ja perustukset kuuluvat yhteen ja samaan sopimukseen. Talotoimittajien kanssa, joilla sopimukset ovat erilliset, on otettava itse yhteys valtuutettuun perustusurakoitsijaan. Molemmissa tapauksissa perustusyrityksellä on käytössään kaikkien talomallien piirustukset ja perustus pystytetään samalla tavalla ja sillä on 20 vuoden takuu.

Talon ostajana on oltava tarkka perustuksen suhteen

Jos valitset perustusratkaisuksi maanvaraisen alapohjan, luotat paikallisen perustusurakoitsijan osaamiseen, materiaalivalintoihin ja takuisiin, joista usein puuttuvat keskeiset ohjeistukset tai tyyppihyväksytyt ratkaisut. On olemassa myös talonvalmistajia, jotka sisällyttävät toimitukseen ryömintätilan, jota ei ole tyyppihyväksytty; nämä riskirakenteet havaitset siitä, kun betonipalkit ovat maata vasten tai jos alapohjasta löytyy kosteudenpoistaja. Minkä tahansa talotoimittajan valitset, pyydä asiakirjat, jotka osoittavat, että perustus täyttää MRL:n kolmannelle osapuolelle asettamat määräykset.

 

ISOLERGRUND® – Perustukset. jotka täyttävät Maankäyttö- ja rakennuslain määräykset (MRL) – Täydellinen lakisääteinen dokumentaatio talonomistajille, kosteudenhallintasuunnitelma ja rakennuslupaprosessi

  • Tyyppihyväksynnän toteuttanut KIWA, akkreditoitu sertifiointiyritys

  • RISE:n testaama. Täyttää MRL:n rakennusmääräykset – Kolmansien osapuolten tekemät jatkuvat tarkastukset

  • Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

  • Auktorisoidut perustusyritykset noudattavat yksityiskohtaisesti määriteltyä rakennusmenetelmää

  • Talon omistaja saa 20 vuoden toimivuustakuun Isolergrundille

  • Yhteistyökumppani Lundin teknisen korkeakoulun Fuktcentrum